Zara Larsson – Invisible

Labels:TEN Music Group
Number of Tracks:2
Total Time:00:05:46
From the Album:Invisible
Formats:
Available Date & Time: Nov 07 2019 11:28:00 EST
Impact Date: Nov 08 2019 00:00:00

 

Den 8e November släpper multi-platinum artisten Zara Larsson sin nya singel ’Invisible’. Zara spelade in ’Invisible’ specifikt för Klaus – en ny Netflix animerad film av regissören Sergio Pablo (Despicable Me). Klaus släpps worldwide på Netflix den 15e November.
 
”’Invisible’ är en så otroligt vacker låt”, säger Zara. ”Låtens budskap om godhet och vänlighet sammanstrålar perfekt med budskapet i Klaus. Jag tror att den kan inspirera oss alla att ha lite mer förståelse för varandra”
 
Zara Larsson är den 20 åriga sångerskan och låtskrivaren som tagit sin plats som en av de största namnen inom modern pop med sin obestridliga talang, pondus och artisteri. Det hela resulterade i musikhistoria. Hennes guld-certifierade album ’So Good’ håller titeln som ”den andra mest streamade debuten av en kvinnlig artist på Spotify någonsin” och har idag över 5 miljarder streams. Med tidigare smash-hits som ’Ain’t My Fault’, ’Lush Life’ och ’Never Forget You’ har hon vunnit otaliga priser såsom ’Favorite Swedish Star’ på Nickelodian Kids awards under 2016, 2017 och 2018. Hon vann även ’Best Newcomer’ och ’Worldwide act’ på MTV EMA’s under 2016 och har vunnit ett flertal svenska grammisar för ’Bästa låt’, ’Bästa Album’ och ’Årets Artist’. Tidigare i år har hon släppt singlarna ’Don’t Worry Bout Me’ och ’All The Time’ medan hon turnerar över hela världen och förbereder sig på att släppa sitt andra internationella fulllängds-album.

 

     

 

Presskontakt:
Therese Hädinggård
*******@***.**
Don't have this release in your Play MPE® account? Clickhere to request it.
EMAIL ADDRESS OF YOUR PLAY MPE® ACCOUNT:
Please enter a valid email address.
To receive Play MPE Releases please add your account to a Play MPE® managed list or register for an account here.

Leave a Reply

powered by radioinfo.com