Martin Lind – Into the Void (Album Version)

Labels:Former Media
Number of Tracks:1
Total Time:00:02:31
From the Album:Into the Void
Formats:Alternative
Available Date & Time: Nov 12 2019 04:00:00 EST
Impact Date: Nov 22 2019 00:00:00

 

Into the Void er en forsmag på hvad der venter 22. november, når Martin Lind udgiver sit første solo album 'Metanoia'.

 

25 år senere: Boghandle-guitarist genopstår som soloartist med sange fra ægteskabets dybeste mørke

 

I 1992 rullede grungebølgen ind fra Seattle, og på toppen af den surfede danske Boghandle. Netop hjemvendt fra en succesfuld tur til New York med live-optræden og repræsentation af manager og pladeselskab, indtog Boghandle Grøn Scene på Roskilde Festival.

 

Det var den sommer, Danmark vandt EM i fodbold, og Boghandle sparkede i den grad også bolden i mål. Deres plade ’Step on it’, blev udgivet i det meste af verden, og året efter havde de signet med Sony Music. 

 

På scenen stod Martin Lind som stærk højre-wing og sideman på lead guitar for Ian, Clyde og Morten. Boghandle havde en udløbsdato – efter yderligere en række højdepunkter, herunder da de åbnede Roskilde Festivalen i 1993 ved at lande i faldskærm på Orange Scene. 

 

Efter Boghandle stiftede Martin Danmarks første trip-hop orkester, trioen Deepfried Toguma, og samtidig med at han arbejdede som session-guitarist for bl.a. Sort Sol og Caroline Henderson, tog han en uddannelse som tonemester på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. 

 

Han fortsatte karrieren uden for rampelyset som komponist til tv-udsendelser og dokumentarfilm og stiftede familie.

Nu er han tilbage i rampelyset. I en alder af 51 har han begået sit første soloalbum, Metanoia. En tur ind i og en bearbejdelse af levet liv.

 

Martins liv har budt på udfordringer. Der er langt fra Orange Scene til at leve uden for rampelyset, uddanne sig som tonemester på musikkonservatoriet og leve i et stormfuldt parforhold. Under et skænderi fik Martin ødelagt synet på sit ene øje. Det er der blevet en sang ud af og endda et helt album. Sangen hedder “Into the void”.

 

Martin udtaler: “Man kan se mørkt eller lyst på alting. Jeg ville gerne lyset og tilgivelsen. På en måde har hændelsen været en gave, fordi jeg fandt ud af, hvad det vil sige at tilgive et andet menneske.” 

 

Metanoia er et musikalsk epos om kærlighedens cyklus, om blomstring og visnen, om erkendelser og det andet som driver os ind i og ud af vores ensomhed. 

 

Singlen “Into the Void” udsendes nu til radio presse og medier, mens albummet udkommer den 22. november. Martin Lind er ene mand bag Metanoia – fra sangskrivning til indspilning. Han spiller selv alle instrumenter og synger alle vokaler.

Martin Lind har en historie han gerne vil fortælle. Tør du høre den – og spørge ham ind til livet?

 

Kontakt:

Michael Quvang – Music Quay – *******.******@*********.** – +45 2173 4262

Martin Lind – Former Media – ******@***********.*** – +45 6165 0101

 

 

 

Don't have this release in your Play MPE® account? Clickhere to request it.
EMAIL ADDRESS OF YOUR PLAY MPE® ACCOUNT:
Please enter a valid email address.
To receive Play MPE Releases please add your account to a Play MPE® managed list or register for an account here.

Leave a Reply

powered by radioinfo.com